3M tape en lijm staat bekend om haar kwalitatieve en duurzame producten

3M tape en lijm staat bekend om haar kwalitatieve en duurzame producten

Kijk maar eens om je heen in huis, ongetwijfeld heb je iets van 3M in huis liggen, zonder dat je het misschien wel door hebt. Het bekendste product van 3M zijn de vierkante gele post-it notitie briefjes. Tegenwoordig is het bedrijf vooral groots in 3M Tape. Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

Producten 1-50 van 457

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

Producten 1-50 van 457

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3M Tape

U kunt alle 3M tape en 3M lijm(spray's) in onze webshop per stuk bestellen en indien u dat wenst maken we de tape meteen voor u op de maat die u nodig heeft!

De eigenschappen van de tapes zorgen ervoor dat ze uitstekend geschikt zijn voor het vorm stanzen (stansdelen). Door het combineren van verschillende lijm soorten kunnen de meest unieke verbindingen tot stand worden gebracht.

Wie is 3M?

Een wereldwijd technologie georiënteerd bedrijf dat innovatieve oplossingen levert voor alledaagse problemen.
3M ontdekt manieren die het leven makkelijker en aangenamer maken voor klanten in zeven verschillende businesses.

Bedrijfsinformatie

3M is een technologie georiënteerd bedrijf met een jaaromzet van ruim 30 miljard dollar en één van de 30 bedrijven die onderdeel zijn van de Dow Jones Index.

3M heeft zich altijd gebaseerd op de gedachte niet alleen een gezonde onderneming te willen zijn, maar ook een toonaangevende rol te spelen in het welzijn van mens en milieu. 3M richt zich op duurzaam ondernemen.

Hun zakelijke gedragscode heeft geholpen de traditie van betrouwbaar en integer werken in stand te houden.

Geschiedenis van 3M Tapes, lijn em kit.

3M is al meer dan 100 jaar geleden begonnen met het continu verbeteren van technologiën en zal dat blijven doen.
Zij zijn ook de uitvinder van de bekende gele post-it briefjes. En voor iedereen die in het verkeer zit kijk maar eens naar de verkeersborden de reflecterend folie (scotchlite) dat hiervoor gebruikt is, komt ook van oorsprong bij 3M vandaan.

Maar ook in de medische industrie is 3M een niet meer weg te denken leverancier. De allereerste Inhalator modellen voor astmapatiënten zonder CFK's is tevens van 3M afkomstig.

Bij Tapir kun je alle 3m tapes, 3M lijmen en 3M kitten kopen, neem direct contact op of bekijk al onze producten hier op de website! 

3M

Scroll to top