3M VHB tape GPH-serie

Onderdelen van een product nauwkeurig, eenvoudig, betrouwbaar en krachtig aan elkaar hechten vereist een benadering die de traditionele assemblagemethodes overstijgt. Onze VHB-GPH tapes bieden een wereld van mogelijkheden om klinknagels, schroeven, moeren en lassen te vermijden, om het design en de esthetica van de producten te verbeteren en de productiviteit te verhogen. De ongeëvenaarde kracht van deze GPH tapes verhoogt de algehele duurzaamheid en betrouwbaarheid van elke hechting.
De combinatie van de verschillende productkenmerken van de GPH-serie maakt de tapes geschikt voor gebruik bij metaalbewerking, apparaten, signalisatie en speciale voertuigen. Veel argumenten om schroeven, klinknagels en andere traditionele bevestigingsmiddelen te vervangen. Lees verder

Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hoge temperatuurbestendigheid

De nieuwe VHB GPH-serie hecht beter aan metalen voorafgaand aan het hete poedercoating verfproces, wat helpt om uw productiviteit te verhogen. Door de samenstelling van deze tapes zijn ze bestand tegen hoge temperaturen (+230°C op korte termijn) waardoor ze ideaal zijn voor assemblages die later een poedercoatingproces doorlopen.

Hechting van meerdere materialen

De VHB GPH-serie is ontworpen om materialen te hechten aan zeer uiteenlopende ondergronden. De tapestructuur maakt flexibel hechten mogelijk voor: glas, metaal, bepaalde kunststoffen, composietmaterialen en gelakt hout.
Groot voordeel: één tape voor tal van toepassingen

Vervormbaar schuim

Het zachte schuim is eenvoudig aan te brengen en zorgt voor uitstekende stressverlichting tussen materialen en opvulling van holtes.
De vervormbaarheid van de VHB GPH-tapes zorgt voor een groter contactgebied bij het hechten van stijve of onregelmatig gevormde materialen. De schutlaag is snel te verwijderen, wat het toepassen vergemakkelijkt.

Hoge initiële hechtkracht

VHB tapes zijn eenvoudig aan te brengen en besparen u zo tijd en geld. De krachtige en snelklevende technologie biedt een hoge initiële hechtkracht. Hoger dan de huidige tapes. De tapes hechten onmiddellijk bij contact, wat de assemblage vereenvoudigt en kunnen voor speciale toepassingen nauwkeurig in vorm en op maat gesneden worden.

Toepassingen, innovaties en onbeperkte designmogelijkheden. 

Het beproefde, ultrasterke alternatief voor mechanische bevestigingen 3M VHB dubbelzijdige tapes bieden fabrikanten een specifiek voordeel door de stressbelasting te spreiden over de volledige lengte van het oppervlak en materialen permanent te hechten met een krachtige, onzichtbare en esthetische verbinding.
De combinatie van de verschillende productkenmerken van de GPH-serie maakt de tapes geschikt voor gebruik bij metaalbewerking, apparaten, signalisatie en speciale voertuigen.

Online 3M VHB-GPH tapes kopen bij Tapir Tapes

Onze specialisten staan elke werkdag voor u klaar. Wilt u iets weten over het gebruik van VHB-GPH tapes. Neem dan gerust contact op met onze lijm- en tapespecialisten. U kunt gemakkelijker met Tapir Tapes bellen via 0591 – 390059, chat met ons of mail via info@tapir.nl

VHB-GPH overzicht

Scroll to top