Speciale producten

De Acrylic-foam en VHB tapes in deze categorie kenmerken zich door hun bijzondere eigenschappen bijna allemaal zijn ze geschikt voor hoogenergetische materialen, bijvoorbeeld voor het voor het bevestigen van panelen in bussen en vrachtwagens of voor Reclame borden, displays voor zowel binnen als buiten geschikt en een aantal onderscheiden zich omdat ze geschikt zijn voor verlijming vóór het poederlakproces.
De Tape specialist Tapir is specialist op gebied van VHB speciale producten. Onze specialisten kunnen alle soorten VHB speciale producten op maat voor u maken. U vind hier de kwalitatieve merken 3M, TESA, Iguna. Lees verder over onze VHB Speciale producten onderaan de pagina!

Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

VHB Speciale producten kopen

Wij hebben diverse producten binnen de categorie VHB Speciale producten in ons assortiment. Echter kan het zijn dat u meer toepassingen zoekt. Misschien vind u in onze populaire categorieën passende producten.

Dubbelzijdig klevende tape met een dunne drager

Montagetape

Oplosmiddellijmen

Online VHB Speciale producten kopen bij Tapir Tapes

Wij vinden het belangrijk dat u, na de aankoop, snel aan de slag kunt met uw plakband. Daarom streven wij altijd een snelle levering na. Wij kunnen tapes of lijm vrijwel altijd in de door u gewenste vorm leveren. Meer weten? Bel dan via 0591 – 390059, chat met ons of mail via info@tapir.nl.

Scroll to top