Voor hoogtransparante materialen

Deze tapes zijn met name geschikt voor het verlijmen van hoogtransparante materialen, zoals glas en enkele transparante kunststoffen. Altijd al meer willen weten over VHB voor hoogtransparante materialen. Dan bent u aan het juiste adres. De tape & lijmspecialist van Nederland; Tapir Tapes, kan u altijd verder helpen. Wij verkopen de bekendste tape & lijmmerken, zoals: 3MTESA en Iguna. Mocht u meer willen weten over het gebruik van VHB voor hoogtransparante materialen, lees dan verder!

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Acrylic foam en VHb tapes voor hoogtransparante materialen kopen

In onze webshop verkopen wij diverse tapes en lijmtoepassingen. In de categorie hoogtransparante materialen zijn wij één van de grotere verkooppunten in Nederland. Wij kunnen alles op maat leveren en bieden altijd de juiste toepassing. Dat doen wij niet alleen voor VHB en Acrylic foam, maar ook voor:

Transfer tapes

Lijmsprays / spuitbussen

Masking (schilders) tape

Online Acrylic foam en VHb tapes voor hoogtransparante materialen kopen bij Tapir Tapes

Onze specialisten staan elke werkdag voor u klaar. Wilt u iets weten over het gebruik van Acrylic foam en VHb tapes voor hoogtransparante materialen. Neem dan gerust contact op met onze lijm- en tapespecialisten. U kunt gemakkelijker met Tapir Tapes bellen via 0591 – 390059, chat met ons of mail via info@tapir.nl

Scroll to top