Voor verwerking vanaf 0 °C

3M VHB tapes en Acrylic-foam tapes voor lage temperaturen (boven 0°C) zijn speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van een breed spectrum van materialen bij lage temperaturen. Wilt u meer weten over onze VHB tape, lees dan verder.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

VHB tape voor lage temperaturen

Deze 3M VHB tape zijn ontwikkeld voor verwerking in een omgevings temperatuur van tenmiste 0°C of hoger.
De tape heeft een zeer hoge aanvangshechting en is goed bestand tegen UV licht, oplosmiddelen en extreme temperaturen.

Tapir Tapes is hét adres voor al uw tapes, lijmen en verbindmiddelen. Ook voor VHB tape voor verwerking met lage temperaturen zit u hier goed. In de Dubbelzijdige tapes vind u diverse bekende merken, zoals 3M, Tesa en Iguna. 

VHB tape voor lage temperaturen kopen

In onze webshop verkopen wij diverse tapes en lijmtoepassingen. In de categorie VHB en Acrylic foam zijn wij één van de grotere verkooppunten in Nederland. Wij kunnen alles op maat leveren en bieden altijd de juiste toepassing. Dat doen wij niet alleen voor VHB tape, maar ook voor:

Safetywalk antislip tape

Hulpmiddelen voor de verwerking van tape

Op maat gemaakte tape

Online VHB tape voor lage temperaturen kopen bij Tapir Tapes

Meer weten over VHB tape voor lage temperaturen? Wij kunnen altijd een stansdeel opleveren of tapes speciaal voor u configureren.
Uit onze assortiment van ruim 650 lijmen of tapes, zit er altijd wel iets dat bij u past! Neem gerust contact op met onze specialisten, via 0591 – 390059, chat met ons of mail via info@tapir.nl.

Scroll to top