Tapes met dunne drager

met drager dunne drager

Deze dunne tape wordt overwegend gebruikt voor het verbinden, monteren en lamineren van verschillende materialen zoals metaal, kunststof, hout, glas, papier en keramiek.De verschillende prestaties zijn enerzijds het resultaat van de verschillende dunne dragermaterialen en anderzijds van de verschillende lijmsamenstellingen. Andere combinaties zijn mogelijk door het gebruik van verschillende lijmtypes - sterk/licht klevend - aan weerszijden van het dragermateriaal. Lees meer

Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De gebruikte lijmsamenstellingen voor deze dunne tape zijn als volgt:

  • Synthetisch rubber Kenmerken: zeer goede aanvangshechting, goede afschuifsterkte op de meeste materialen en kunststoffen met laagenergetische oppervlakken (PE, PP).
  • Acrylaat Kenmerken: uitstekende eindkleefkracht, zeer hoge verouderings-, temperatuur-, UV- en chemische resistentie.
  • Gemodificeerde acrylaten Kenmerken: zoals acrylaat, maar goede adhesieeigenschappen op laagenergetische materialen en sterkere aanvangshechting.

Hulpmiddelen

Wij hebben een uitgebreid assortiment hulpmiddelen die u kunnen helpen bij het verwerken van de tapes met een dunne drager

Tapes met dunne drager kopen

Bestel direct uw tapes met dunne drager bij Tapir en u heeft het product op korte termijn bij u thuis. Tapir Tapes heeft vaak de voordeligste tapes beschikbaar. Tapir heeft een breed aanbod in zelfklevende middellen bekijk ook eens:

Winkel nu bij onze Lijmen en Kitten
Bekijk ook onze Transfer tapes
Shop nu onze Facelift Tape

tapes met dunne drager kopen doet u natuurlijk bij de Tapir Webshop. Mocht u toch liever contact hebben met een specialist? Neem dan gerust even contact op met onze  werknemers. Wij kunnen altijd advies geven over de juiste tape, lijm of kit Kies het product dat bij u past en wij zorgen u snel met uw toepassing aan de slag kunt!

Benieuw naar de mogelijkheden voor u met deze tapes met dunne drager?

TAPIR is staat bekend om het bedenken van oplossingen om uw productie proces te versnellen en te verbeteren met behulp van bijvoorbeeld tapes speciaal voor u op maat gemaakt, maar wij adviseren ook in eenmalige projecten, neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkeheden.

Scroll to top