Durastripe enkelzijdig klevende Vloerbelijning afmeting 50 mm 30 m

SKU
DSSUPREMVLOER
Op voorraad
€ 100,95 € 83,43

TAPIR vloerbelijning is een effectieve en duurzaam markeringssysteem.

Het is het moderne alternatief voor kunsthars en verf, waardoor vooruitstrevende bedrijven de 5S-vloermarkeringsstatus bereiken. En met de TAPIR vloertape aanbrengmachine is het een koud kunstje!

-
+
Gegevens

Waarom kiezen voor TAPIR vloerbelijning?

Installatie kan niet eenvoudiger; gewoon de liner afpellen en vasthouden, TAPIR heeft ook een eigen applicator, dit maakt het extra makkelijk om de TAPIR vloerbelijning aan te brengen.
Er is geen gedetailleerde voorbereiding vereist, in tegenstelling tot verven en harsen worden er geen dampen of oplosmiddelen uitgestoten; het werkgebied kan worden gebruikt terwijl het wordt toegepast, zelfs in voorzieningen voor het bereiden van voedsel.

Geen uithardingstijd - u hebt meteen de gewenste lijn!

De kleuren zijn een solide homogene constructie, dus als deze bekrast is heeft deze geen invloed op de kleur. Vanwege de extreme sterkte zal het niet breken als het wordt verwijderd, waardoor de 5S-vloermarkerings wijzigingen op de werkplek gemakkelijk mogelijk zijn, dit in tegenstelling tot verf of hars.

Verkrijgbaar in rolbreedtes van 50 mm, 75 mm of 100 mm, en rollengtes van 30 m.

Verkrijgbaar in een enorme reeks indelingen; rollen, vormen, cijfers, letters, pijlen en schijven, we kunnen zelfs TAPIR-vloermarkering maken in de vorm die u wenst.

TAPIR vloerbelijning stansdelen

Met een groot aantal kant-en-klare TAPIR vloerbelijningsvormen kunt u kruispunten maken of speciale gebieden aanwijzen, allemaal met dezelfde hoge kwaliteit. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

TAPIR vloerbelijning-fabrieksmarkeringen

Fabrieksmarkeringen hebben een diameter van 430 mm, zijn gemaakt van een semi-stijve, zelfklevende plastic folie en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en talen.

TAPIR Clean

TAPIR Clean is perfect voor ruimtes met streng gereguleerde hygiënenormen. Het biedt nog steeds een duurzame 5S-optimalisatie, met een glad esthetisch oppervlak dat gemakkelijker schoon te maken is en dat duidelijk een aanvulling is op elk gebied waarin het wordt toegepast.

Meer informatie
Meer informatie
Art.nr. DSSUPREMVLOER
Staat Nieuw
Verwachte levertijd Op aanvraag leverbaar
Meest verkocht in de branche(s) Bouw en constructie, Drukkerijen, Kunstofverwerking, Standbouw en Reclame
Breedte (mm) 50
Lengte (m) 25
Merken TAPIR B.V.
Drager PVC
Schutvel Folie
Dikte (mm) 1
Aanbrengen Met de TAPIR vloertape aanbreng machine
Reviews
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Scroll to top