PE Polyetheen

Polyetheen is ook bekend onder de oudere naam “Polyethyleen”  de term Polyethyleen wordt nog steeds het meest gebruikt bij de producenten en verbruikers van kunststof.
Iedereen heeft wel polyetheen in huis, denk aan plastic zakken, flesjes, elektriciteitsdraden maar ook worden tegenwoordig water- en gasleidingen gemaakt van Polyetheen. Lees meer

Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

PE Polyetheen voor lassen

Polyetheen tape wordt vaak in de bouw en constuctie gebruikt voor het maken van lassen van LDPE-folie. Het afsluiten van plastic zakken gebeurt vrijwel altijd met een PE tape (Polyetheen tape).
Veel verschillende plastic materialen kun je verbinden en repareren met een Polyethyleen tape, deze tapes zijn geschikt voor binnen toepassingen en buiten toepassingen.

dubbelzijdig klevende PE Polyetheen tapes

Er bestaan ook dubbelzijdig klevende PE Polyetheen tapes voor het bevestigen van 2 verschillende materialen de dubbelzijdig klevende polyethyleen tapes hebben naast een hoge interne sterkte voor ook goede dempingseigenschappen.

PE Polyetheen Kopen

Bestel direct uw PE Polyetheen bij Tapir en u heeft het product op korte termijn bij u thuis. Tapir Tapes heeft vaak de voordeligste PE Polyetheen beschikbaar. Tapir heeft diverse merken beschikbaar naast enkelzijdig klevende PE Polytheen tape leveren we bijvoorbeeld ook:

Hersluitbare verbindingen met Duallock klikband en Velcro klittenband
Tapes speciaal voor montage kunt u vindnen in de categorie Dubbelzijdig klevende schuimtapes
 En voor de juiste verwerking van tape en lijm producten kunt u een shoppen in de Hulpmiddelen categorie

PE Polyetheen kopen doet u natuurlijk bij de Tapir Webshop. Mocht u toch liever contact hebben met een specialist? Neem dan gerust even contact op met onze  werknemers. Wij kunnen altijd advies geven over de juiste tape, lijm of kit Kies het product dat bij u past en wij zorgen u snel met uw toepassing aan de slag kunt!

Scroll to top