PP (polypropyleen / polypropeen)

Altijd al meer willen weten over Polypropeen tape? Dan bent u aan het juiste adres. De tape & lijmspecialist van Nederland; Tapir Tapes, kan u altijd verder helpen. Wij verkopen de bekendste tape & lijmmerken, zoals: 3M, tesa en Nichiban. Mocht u. meer willen weten over het gebruik van PP tapes, lees dan verder!

Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Deze tapes kunnen verschillende kleeflagen (lijmlagen) bevatten bijvoorbeeld acrylaat, rubber of siliconen. 
PP-hotmelt tape is makkelijk afrolbaar en hecht makkelijk en snel. Nadeel is wel dat deze veel lawaai maakt bij het afrollen wat het iets minder prettig in gebruik maakt als u rustig wilt werken kies dan voor een "Low noise" PP tape.

Polypropyleen tape kopen

In onze webshop verkopen wij diverse tapes en lijmtoepassingen. In de categorie Polyprpyleen tapes zijn wij één van de grotere verkooppunten in Nederland. Wij kunnen alles op maat leveren en bieden altijd de juiste toepassing. Dat doen wij niet alleen voor PP tapes, maar ook voor:

Tape primers

Oppervlaktebesscherming

Stansdelen / vormen tape

Online PP tape kopen bij Tapir Tapes 

Onze specialisten staan elke werkdag voor u klaar. Wilt u iets weten over het gebruik van Polypropyleen tape. Neem dan gerust contact op met onze lijm- en tapespecialisten. U kunt gemakkelijker met Tapir Tapes bellen via 0591 – 390059, chat met ons of mail via info@tapir.nl

Scroll to top