PVC drager

Tapes met PVC drager zijn er in vele soorten maten en kleuren. Elk type PVC tape heeft weer andere eigenschappen.
Over het algemeen is een PVC drager tape goed bestand tegen vocht en heeft een groot temperatuur toepassingsbereik! Bovendien rolt PVC tape vrijwel geruisloos van de rol bij het sluiten van dozen of plastic verpakkingen

PVC tape is onder andere geschikt voor o.a. Afsluiten - Markeren/aanduiden - Beschermen - Afdekken - Lassen - Bundelen - Bevestigen/fixeren Lees meer

Tonen als Foto-tabel Lijst

22 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

22 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

PVC Isolatie tape 

De meeste mensen denken bij isolatie aan een temperatuur bescherming, maar in dit geval gaat het om het isoleren van bedrading, elke electromonteur heeft in zijn koffer een stuk of 10 verschillende kleuren PVC isolatie tapes zitten, hiermee kan hij makkelijk alle verschillende soorten kabels en draden markeren en daarom ook herkennen.

PVC vloermarkeringstape.

Bijna op elke bedrijfsvloer ziet je wel van die gekleurde lijnen lopen grote kans is dan ook dat je naar een PVC vloermarkeringstape kijkt. En wordt er met zwaar rollend materieel gereden of kan de grond erg glad worden dan zal er ongetwijfeld gebruikt worden gemaakt van de safety walk anti slip tape.

PVC verpakkingstape

Ook in de verpakkingstape kom je een PVC tape regelmatig tegen de TAPIR 3220 PVC dozensluittape is zo’n type waarvan als je die eenmaal hebt gebruikt je eigenlijk nooit meer een andere wilt. Met zijn rubber lijmlaag heeft hij een erg hoge aanvangshechting en daarom blijven dozen na het aanbrengen ook goed gesloten.

PVC drager tape kopen

Bestel direct uw PVC drager tape bij Tapir en u heeft het product op korte termijn bij u thuis. Tapir Tapes heeft vaak de voordeligste PVC tapes beschikbaar. Tapir heeft diverse soorten PVC tape direct beschikbaar, Maar wij bieden naast deze PVC tapes ook nog meer zelfklevende oplossingen kijk ook eens naar deze categorieën:

In de categorie Lijmen en Kitten hebben wij de meest gangbare industriële producten geselecteerd.
De groep Oppervlaktebescherming bied een scala aan folies en bumpons om uw product of materiaal te beschermen tijdens transport of productie, wij hebben de beste voor u geselecteerd.
En zelfs op Medisch gebied zijn wij de partner in zelfklevende producten

PVC drager tape kopen doet u natuurlijk bij de Tapir Webshop. Mocht u toch liever contact hebben met een specialist? Neem dan gerust even contact op met onze  werknemers. Wij kunnen altijd advies geven over de juiste tape, lijm of kit Kies het product dat bij u past en wij zorgen u snel met uw toepassing aan de slag kunt!

Scroll to top