Vloermarkeringstape

Veiligheid staat (als het goed is) op nummer 1 op elke werkvloer, zelfklevende vloermarkering is daarbij een perfect product om de veiligheid te verhogen. Of het nu gaat om het aangeven van paden of locaties waar materialen opgeslagen moeten worden wij hebben de producten om uw logistieke of productie locatie veiliger te maken. Lees meer

Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

TAPIR vloermarkering gewoon beter

In vergelijking met standaard vloermarkeringen blijven de markeringen van onze leveranciers langer en beter kleven op de werkvloer en beschadigen deze minder snel.
Heeft u tijdelijke belijning nodig op een vloer voor bijvoorbeeld een beurs? Ook daarvoor hebben wij oplossingen in huis die u na het evenement weer schoon kunt verwijderen.

Vloermarkering: overal wordt het toegepast

Steeds meer bedrijven werken of willen gaan werken met het 5S-systeem of Lean-methode. En omdat we vele verschillende kleuren op voorraad hebben kunt u in een oogwenk elke omgeving veiliger, effectiever of efficiënter inrichten.
Denk eens aan een ziekenhuis of aan grote winkels met verschillende loop routes of een grote beurs waar bezoekers de weg gewezen moet worden. En zo zijn er nog vele gebieden te bedenken waar dit kan worden toegepast.

Vloermarkeringstape kopen

Bestel direct uw vloermarkeringstape bij Tapir en u heeft het product op korte termijn bij u thuis. Tapir Tapes heeft vaak de voordeligste vloermarkeringstape uit voorraad beschikbaar. Tapir heeft diverse merken en afmetingen beschikbaar, de populairste categorieën tapes zijn:

Vloermarkeringstape kan ook voor u op maat gemaakt worden

Ook op het gebied van oppervlaktebescherming van uw producten kunnen wij van alles voor verzorgen

Bekijk ook eens ons zeer brede assortiment industriële Lijmen en Kitten direct uit voorraad leverbaar!

Vloermarkeringstape kopen doet u natuurlijk bij de Tapir Webshop. Mocht u toch liever contact hebben met een specialist? Neem dan gerust even contact op met onze  werknemers. Wij kunnen altijd advies geven over de juiste tape, lijm of kit Kies het product dat bij u past en wij zorgen u snel met uw toepassing aan de slag kunt!

Scroll to top