Tesa

Tesa

Met uitstekende service en betrouwbare oplossingen ondersteund TESA tapes industriële partners bij het optimaliseren van uw processen en verbeteren van uw producten. TESA tape helpt professionele vakmensen bij het efficiënt behalen van optimale resultaten en consumenten bij het gemakkelijk uitvoeren van hun dagelijkse taken met TESA plakband bij projecten thuis, op kantoor of bij het doe-het-zelven.

Als je weleens het houtwerk aan en in je huis hebt geschilderd dan is de kans groot dat je daarvoor een afplaktape van TESA in je handen hebt gehad. Lees meer

Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

28 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

28 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Industriële tapes van Tesa

TESA levert oplossingen voor zelfklevende producten en systemen voor elke branche die productieprocessen optimaliseren, producten verbeteren en een geavanceerde klantenservice bieden. Wij bieden zelfklevende tape-oplossingen voor elke actuele toepassing voor apparaten - van onzichtbare hulpjes bij de productie en kritische hechtoplossingen tot de geavanceerde fixatie tijdens het transport.

Het het wereldwijde netwerk en hun uitgebreide technische expertise helpen zij OEM's in de auto-industrie en hun toeleveranciers bij de ontwikkeling van nieuwe ideeën

TESA Tape in de bouw

Onze zelfklevende tapes zijn gebaseerd op beproefde technologieën die flexibiliteit bij het ontwerp, snellere processen en een duurzame hechting mogelijk maken. Daarnaast zijn de zelfklevende tape-oplossingen voor smartphones, tablets, notebooks, tv's, OLED-techniek, displays, wearables en andere smartapparaten.

TESA biedt een breed scala aan een speciale zelfklevende tapes voor toepassingen in de gezondheidszorg.

Als wereldwijd toonaangevende producent van hechtoplossingen, ontwikkelen en produceren wij een groot aantal verschillende producten voor de luchtvaart-, spoorweg- en maritieme industrie.
Maar ook voor de verpakking en het beschermen van uw producten kunnen wij de meest geschikte TESA tape leveren

TESA tape kopen via Tapir

Papier of film splicing en flexoplaatmontagetapes zijn enkele voorbeelden van ons complete assortiment voor de productie en verwerking van webmateriaal. Wij bieden de voedingsmiddelenindustrie een brede waaier zelfklevende verpakkingsoplossingen voor een maximale procesefficiency, betrouwbaarheid, versheid van de producten en gebruiksvriendelijkheid.

Scroll to top