Krückemeyer

Krückemeyer

Krückemeyer is een van de toonaangevende specialisten voor het produceren van zelfklevende stansdelen. Als een middelgroot familiebedrijf helpen zij al meer dan 60 jaar hun klanten met zeer specifieke oplossingen in tape- en schuurmaterialen waarmee zij het veeleisende werk- en productieprocessen zo efficiënt mogelijk kunnen laten verlopen.
Het assortiment omvat alles vanaf nagelvijlen tot aan wielkast bescherming van grondverzet machines en producten voor de gezondheidszorg. Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

Producten 1-50 van 51

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

Producten 1-50 van 51

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kennis samenbrengen en gebruiken om het succes te vergroten.

Al jaren werken we samen om innovatieve oplossingen te bedenken en die formule heeft al talloze keren prachtige resultaten gegeven.
We hebben daarom onze missie en visie op elkaar afgestemd.
We hebben samen besloten dat we ons per vestiging gaan concentreren op ieder zijn eigen bewerkings mogelijkheden, hier in Emmen richten we ons op lasertechnieken, Krückemeyer richt zich op alle andere technieken die er mogelijk zijn voor de bewerking van tape en schuurmaterialen.
Zo kunnen we beide profiteren van de sterke punten van de ander. En dat zie je als klant weer terug in het eindresultaat.

Als technische groothandel bied Krückemeyer daarnaast ook producten aan op het gebied van arbeidsveiligheid.

Snelle levertijden en optionele kleine batchproductie completeren dit aanbod.

Neem contact met ons op voor meer informaite over de mogelijkheden

Krückemeyer logo

Scroll to top