Over TAPIR

TAPIR B.V. Emmen

TAPIR is een flexibele onderneming, gevestigd in Emmen. Al meer dan twintig jaar leveren wij zelfklevende tapes, lijmen, kitten en klittenband aan bedrijven en de medische sector. Ons aanbod is breed en divers met specialisaties op het gebied van woninginrichting, drukkerijen, elektronica, bouw –en constructie, kunststofverwerking, LED verlichting, kabel –en draad, standbouw en reclame.

TAPIR Missie:

TAPIR maakt klant specifieke oplossingen met zelfklevende systemen om uw productie proces te optimaliseren door middel van helder, eerlijk en integer handelen naar alle partners.

TAPIR Visie:

TAPIR is Nederlands nummer 1 competentie center voor het maken van klant specifieke oplossingen met zelfklevende systemen.

Werkwijze

Afhankelijk van uw vraag gaan wij bij TAPIR op zoek naar de tape of lijm die het meest geschikt is. Hebben wij die eenmaal gevonden, dan bepalen wij samen met u welke vorm en uitvoering voor uw productieproces het meest economisch en effectief zal zijn. Daarbij gaat het om zaken als: stansdeel, strook, speciale breedtemaat of speciale verpakkingseenheid. Wij leveren op het moment dat u dat wenst.

Magazijn TAPIR B.V.

 

Wilt u meer weten over onze ideeën, producten of werkwijze? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Scroll to top