Soorten tape

tapir is een specialist tapes en lijmen Wat zijn industriële tapes?

Het antwoord daarop is helder: elk soort tape dat kan bijdragen aan de vereenvoudiging en versnelling van uw productieproces. Van een simpele enkelzijdig klevende tape voor het verpakken van uw producten tot een bijzondere dubbelzijdig klevende tape voor het bevestigen van speciale onderdelen.

Soorten Tapes

Er zijn vele verschillende soorten tapes in de wereld en elk type tape heeft weer verschillende namen zo zijn washi tape, afplaktape en schilderstape allemaal namen voor 1 type tape officieel heet dit namelijk maskingtape.
Maar ook dozensluittape en verpakkingstape zijn in de basis hetzelfde type tape. TAPIR richt zich dus vooral op de industriële tapes. Wij vermaken tape voor u precies op de afmetingen die u zoekt. Lees meer

Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

Producten 1-50 van 102

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

Producten 1-50 van 102

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Maak de juiste keuze!

TAPIR heeft een ruim assortiment aan industriële tapes en lijmen in huis en creëert desgewenst een oplossing voor u op maat. Welk type tape voor uw productieproces het meest geschikt is hangt af van factoren als:

Waar wordt de tape voor gebruikt? Hoe glad of ruw zijn de lijmoppervlakten? Is de verbinding permanent of tijdelijk? Wordt de tape binnen of buiten gebruikt? Komt de tape in aanraking met organische oplosmiddelen? Is er sprake van chemische invloeden en temperatuurschommelingen?

Het bepalen van een geschikte tape is dus niet een kwestie van zomaar proberen.
Vraag ons daarom om een deskundig advies op maat, zodat u verzekerd bent van de juiste keuze.

Enkelzijdig of dubbelzijdig klevend

Afhankelijk van de toepassing heeft u bij TAPIR de keuze uit:

Scroll to top