Eikenprocessierups haartjes verwijderen

Eikenprocessierups brandhaartjes

De processierups is in Nederland tegenwoordig een hot item. Overal in de bossen en in de stad kom je dit beestje tegen. De rups zelf is niet zo’n probleem. De haartjes van de processierups echter wel. Als je in contact komt met deze brandhaartjes van de processierups, krijg je bultjes die naast veel irritatie, ook een branderig gevoel geven.

Oplossing tegen haartjes eikenprocessierups

Nederland zou Nederland echter niet zijn als wij overal een oplossing voor verzinnen. En wij kunnen daarbij helpen! Door bijvoorbeeld een stevige kledingroller te gebruiken die de haartjes van je lichaam verwijderd. Je kunt hiervoor de Tesa Haren Roller gebruiken. Dit is een extra stevig klevende roller die ervoor zorgt dat de haartjes van de eikenprocessierups binnen enkele seconden verdwenen zijn! Benieuwd hoe het weghalen van de brandharen werkt door middel van een roller? Bekijk onze video die wij speciaal hebben gemaakt voor jou. Het weghalen van brandharen van de eikenprocessierups gaat vliegensvlug!

Bekijk hier de video voor het verwijderen van de brandharen van de eikenprocessierups.

Onze oplossingen tegen brandhaartjes eikenprocessierups

Onze Tesa Roller wordt geleverd in een handige houder, die u na het gebruik gewoon weer kunt opbergen door middel van onze handige kunststof afdekkap. De afdekkap is daarnaast voorzien van een handige kartelrand, waardoor u het papier na gebruik gemakkelijk af kunt schuren en de roller netjes blijft.  Op de website van RTL nieuws hebben ze een kledingroller getest met een lage kleefkracht. De roller van Tesa heeft een hogere kleefkracht dan de meeste andere te verkrijgen rollers. Hierdoor bent u er van verzekerd dat de haartjes van de rups weg zijn!

Het is raadzaam voor mensen met veel beharing eerst even voorzichtig te testen. Het kan namelijk pijnlijk zijn.

Ook wordt er op websites gesproken over Ducttape. Deze hebben wij ook in het assortiment maar de tesa kledingroller is huidvriendelijker en effectiever.

tesa 52064 kleding roller

Belangrijk bij het gebruik van een kleding roller om de brandharen van de processierups te verwijderen. Is dat de roller altijd in één richting over de huid gerold moet worden! 
Vervang tijdig de gebruikte tape, zodat hetzelfde gedeelte niet meerdere keren (met de eerder verwijderde brandharen) op de huid komt.

Bestel in de maand juli de tesa 52064 met 5 euro korting op de verzendkosten! (wordt verrekend bij het afrekenen)

U kunt de houder hergebruiken door te vullen met de tesa 56516 roller navulling.

Scroll to top